Voedingstransport 2013

november 2013

 

er kunnen ook lege travelbenches mee, ze worden ook volgepropt met voeding

tr2 tr3

Hartelijk dank aan bouwmaterialen Lambrechts uit Lier     om gebruik te mogen maken van het magazijn en om de palletten met de vorklift op de vrachtwagen te zetten!!!    Vrijdagmorgen, 15 november, vertrekt de lading naar de shelter. Aankomst in Sevilla, afhankelijk van verkeer en     mogelijke files, dinsdag of woensdag.

tr

Begin deze week zijn we nog voeding mogen gaan ophalen bij Hilde, maar dat kon niet meer bij op de palletten.  De hondenvoeding geven we aan vrijwilligers die zich bekommeren om de honden en katten van daklozen en   minderbedeelden in Brussel.        Ook de stapel dekentjes, allemaal proper gewassen, gaan er naartoe.   De kattenvoeding die er bij zat hebben we al weggebracht voor de zwerfkatjes en een deel staat opzij   voor vzw Poncho-zwerfkatten te Wezel

21 november : het transport met voeding is aangekomen in de shelter en ze zijn er superblij mee!!!

tr4