Verjaardagsfeestje

30 maart 2014

                  Dit jaar blaast Hondenzorg 5 kaarsjes uit !

En hoe kunnen we dat beter vieren dan in het goede gezelschap van opvanggezinnen, adoptieouders en fosterouders! Deze lieve mensen zetten zich samen met ons in voor dieren die het minder goed hebben en dragen onze vzw  een warm hart toe.   Nu hadden we de kans om hen eens persoonlijk te bedanken voor hun steun en acties!

Voor deze speciale gelegenheid stelde de sociëteit van de Schaepshoofden het Spuihuisje in Lier  tot onze beschikking,  Waarvoor onze dank!

Het Spui is het 16de eeuws sashuisje waar de Binnennete onderdoor stroomt. Het is gelegen aan de stadsvesten.

Eerst maakten we een kort wandelingetje zodat de hondjes wat beweging hadden en een plasje konden doen     en daarna zaten we samen aan de koffietafel voor een stukje verjaardagstaart en een gezellige babbel.Iedereen babbelde met iedereen, gespreksonderwerp kan je wel raden :-)      Het was tof om hondjes en baasje terug te zien en de mensen gingen ook met een goed gevoel naar huis en  dat is wel heel prettig.

7  2 3

5  6

4  10

9  12

11  8

14  16

13  15

19 1