Sponsormarathon Sevilla

Het Hondenzorgteam loopt tvv van de asielhondjes !   

 

mara

24 februari 2013 marathon in Sevilla  

5 vrienden die geregeld lopen hebben het plan opgevat om volgend jaar samen een marathon te lopen.  Ze zijn nu al gestart met trainen en de laatste maand zal die training heel intensief zijn. Op deze manier  willen ze zich inzetten voor de dieren van de shelter en die gedachte motiveert hen nog meer! In februari  reizen ze af naar Sevilla om daar deel te nemen aan de marathon.Zij zijn bereid deze enorme inspanning te leveren, U kan hen aanmoedigen door hen te sponsoren!       Samen helpen we de dieren!!

mar5  mar  mar2 mar4 mar3

Met uw support gaan ze er tegenaan !   

u kan ons Marathon Sevilla Team steunen dmv een vast bedrag, ( geen sponsoring per km) op ons rekeningnummer    *We willen graag benadrukken dat de vlucht, het verblijf in Sevilla en het inschrijvingsgeld voor de marathon    volledig door de lopers zelf bekostigd wordt. Elke gesponsorde euro komt ten goede aan de asielhonde De opbrengst van de sponsormarathon gaan we vnl gebruiken voor de medische verzorging van de honden.

update 17 februari :    sponsormarathon Sevilla!  nog 1 week  en ’t is zo ver !
Na maanden trainen in dikwijls zware omstandigheden (regen, wind, hagel, sneeuw – Belgïe hé !) kunnen we uitkijken   naar de start van de marathon. Trainen is best plezant, maar het echte werk daar doen we het toch voor.   Niet alleen het weer heeft het ons moeilijk gemaakt, ook bv. het inschrijven was een heel gedoe. In eerste instantie   werden we geweigerd omdat er ineens een boom van inschrijvingen was. Paul heeft dat handig opgelost door een mailtje   te sturen naar de organisatie. Hij heeft uitgelegd waarom we liepen en dat maakte best indruk. Ze vonden dat heel   speciaal (vijf Belgen die voor een Sevilliaanse organisatie lopen) en hebben ons uitzonderlijk toch toegelaten. Oef !!   Toch altijd leuker als je officieel kan meelopen. Christel heeft dan ook nog een mail gestuurd met uitleg. Die werd op   de officiele facebookpagina van de organisatie gepubliceerd en heeft al heel wat ‘likes’ gekregen (ook op hun twitter  pagina worden we vermeld). Hopelijk levert dat ons extra supporters op! Nog een probleem : Seppe heeft last van een blessure en zal als hij niet kan meelopen ons maar moeten coachen,  Wat wel goed loopt is de sponsoring en daar zin we iedereen heel dankbaar voor! Zo kunnen we  weer veel doen om het dierenleed te helpen verzachten, en daar was het toch allemaal om begonnen !
Saludos a todos y hasta la proxima !! Werner

22 februari :  En ze zijn vertrokken!
Rond de middag zijn de mannen al in Sevilla aangekomen. Wat staat er zoal op de agenda?Na de middag hebben ze een afspraak met Paqui en Maria-José en gaan ze samen naar de shelter een bezoekje aan de honden brengen. We hadden mooie halsbanden gekregen voor galgo’s, bedankt Julia, Annie en Linda! Dit en nog ander klein gerief kon mee in de handbagage voor de Spaanse hondjes.

Deze avond zullen de mannen zich héél rustig moeten houden, wat niet zo makkelijk is :-)  en op tijd hun bed in.   Ze zijn een dagje eerder vertrokken want na een nachtvlucht loop je geen marathon, nu kunnen ze zaterdag nog  goed uitslapen  en zich ook de rest van de dag wat rustig houden. Maar er zijn tapa bars genoeg om wat onderuit  te zakken en te chillen.

Later op de dag kunnen de lopers hun chip en inschrijvingsnummer, dat ze moeten opspelden tijdens de marathon,  al gaan afhalen. ’s Avonds ook weer vroeg naar bed want zondag moeten ze vroeg op. Het is nog een eindje naar  de vertrekplaats en de meeste wegen daar naartoe zijn waarschijnlijk afgezet. Om 9 uur is het dan zover,  het startschot!!! Ze zijn helemaal in the mood!

Hartelijk dank aan alle dierenvrienden die sponsoren!      Stand : 1000 € !!!
Sandra Van Boeckel, Kathy Garcia, Harry Deloz, Julia en Swa, Jef Heylen en Farah, wandelclub Walk for a 2nd life,  Delicatessen Chris Lier, Vedette Sport Lier, Werner Bosmans, café ’t Glazen Huys bij de Peekes, Annie Duerincks,  vzw Poncho-zwerfkatten, Café Refuge Lier bij Conny, Maria Ceulemans, apotheek Lebacq-Van Dijck, Cobretti,   Glenda en Paul, Profiel bvba, Eva Huygelen, Paula Hoeben, Martine Bonje, Brigitte Gouwy, Helena Van Wassenhoven,   Bieke en Marc Van Den Bremt-Meys, Vitaform Bioshop Lier, Marc Vermyle, Patrick Dilles-Van Dessel, Marc Taeymans,   Wim Van Stevens-Van Der Spiegel, Wim Brico, fam. Benoot-Cupers, fam. Frijters-Van Oekelen, fam. De Wilde-Pauwels,   Mariette Van Vaerenberg, Hilde en Luc

Met de opbrengst kunnen we weer vele diertjes helpen!

mara2