Rasterwerk

Het was een beetje te verwachten dat de verhuis naar de nieuwe shelter wel stressvol zou zijn voor de honden  Zeker voor de honden die al lange tijd in de shelter verbleven,. Ze komen in de nieuwe, onbekende omgeving terecht  en vinden er nergens een herkenbare geur terug,

In de oude kennels had iedere hond zijn vast slaapplekje en kende ze hun plaats in de roedel, Hier moet opnieuw de rangorde bepaald worden en ieder moet zijn eigen plaatske zoeken en opeisen Enkele honden proberen  telkens weer uit hun kennel te ontsnappen. Ze klimmen op het traliewerk van de poortjes omhoog en eens ze er in gelukt zijn om erover te springen, blijven ze dit doen natuurlijk..En dat is niet zonder gevaar, ze zouden wel eens slecht kunnen neerkomen en zich flink bezeren.Tango heeft zich bij zijn klim al mistrapt en is met zijn poot in het traliewerk blijven hangen.Gelukkig zonder veel erg omdat er iemand in de buurt was die hem er direkt uit kon helpen,

 

Voordat de andere honden naar de nieuwe shelter worden overgebracht gaan we eerst zien dat we een afsluiting boven enkele kennels kunnen laten plaatsen, zodat ontsnappers geen ‘vluchtweg’ meer zien. We hebben prijs gevraagd voor ijzeren rasters. die boven op de buitenruimte van de kennels kunnen bevestigd worden

11/5 :We hebben 3 rollen van 50 m draad kunnen kopen om de kennels van boven dicht te maken.

mallas