Dansvoorstelling + reunie hondjes

zaterdagavond 5 oktober 2013 :

 

Dansvoorstelling Sevillanas in Lier met Carmen, Esther, Maria en Vanessa.
Enkele keren per jaar brengen we een bezoek aan de Spaanse shelter om de hondjes die we steunen en ook onze projecten op te volgen. We worden er altijd warm onthaald door onze vrienden die zich, dag in dag uit, inzetten voor onze beschermelingetjes.
We vonden het ook wel eens tof om enkele vrijwilligers van de shelter naar België uit te nodigen, en samen een amusante avond te organiseren tvv de hondjes. Sevilla is dé stad waar de flamenco leeft en Carmen, Esther, Vanessa en Maria  gaan voor en mét u Sevillanas dansen!

dressing esther4  sevillanas%20023  sevillanas%20024
Carmen maakt zich klaar in de dressingroom                 Esther                            Maria                                       Vanessa

1  2
Carmen opende de avond met een lied, prachtig gezongen..

3 4  5 sev7 6 sev8
tijdens de pauze hield Vincent een korte speech..

En dan werd het fiësta!  Toeschouwers werden uitgenodigd om mee te dansen. Er waren enkele dames in de zaal van de dansschool die na een stevige aanmoediging mee Sevillanas dansten.

sev9   sev11
het was iets moeilijker om mannen op de dansvloer te krijgen … aanvankelijk toch … want..

sev12  bob

sev13   sev14  reuzetof dat jullie meedansen !!!

sev15
Het was een feest!  Dank u aan iedereen die erbij kon zijn en op deze manier iets betekende voor de dieren in de shelter.
Christel en Werner, Lily en Vincent, Sandra, Christine en Werner

lijn

zondag 6 oktober : reunie van geadopteerd hondjes

 

zondag 6 oktober : reunie geadopteerd Uprodea hondjes De vrijwilligsters van de shelter die waren overgekomen voor de dansvoorstelling logeerden het hele weekend bij ons. We hadden zondagnamiddag nog een verrassing voor hen in petto. Het zou wel leuk zijn als ze de hondjes zouden terugzien  die ze jarenlang in hun shelter verzorgd hadden. We hadden het tot zaterdag kunnen verzwijgen, maar we verklapten niet wie er zou komen…

We hadden afgesproken in Het belofte Land herberg, een klein gezellig café’tje in Lier.Het werd een emotioneel weerzien van al die lieverdjes die een goed en gelukkig leven leiden bij hele lieve mensen. De adoptanten sturen wel geregeld foto’s van hun hondjes, maar om ze zo ‘in’t echt’ te zien en ze eens goed te kunnen knuffelen,  dat deed goed aan hun hartje! En aan het onze…  Er werden traantjes van geluk weggepinkt … We hadden een kort wandelingetje uitgestippeld langs enkele mooie plekjes in Lier.

re1 re3
Paquita                                                                                        Gordo en Rikske

re4  re5
Gordo, Rikske en Quito’ke                                           Cowboy………

re6  re7
Cowboy herkent zijn opvangmama nog goed…..       Fox en Cora

re8  re9
kleine Quito met grote Fox     ……………………………….Maria knuffelt de 2 brave loebassen Shrek en Fox

re10 nog ne knuffel van Marie-anne bovenop x

we hadden een kort wandelingetje uitgestippeld langs enkele mooie plekjes in Lier

wa1  wa2 wa3

wa4 toren terrasc
En toen we terug aan het café’tje waren zaten ook Marie-Anne met Candy op het terras! haar vachtje blonk als een spiegel

ter1 ter

ter2  ter3

gr1  gr2

groep

Iedereen vond het tof om de vrijwilligers van de shelter eens te ontmoeten.  De adoptanten vonden het ook fijn om met mekaar in contact te komen, er werd veel gebabbeld en er werden mailadressen uitgewisseld… Als kers op de taart zong Carmen nog een lied voor de mensen die er gisterenavond op de dansvorstelling niet  konden bijzijn…