Benefietvoorstelling

23 mei 2014 benefietvoorstelling door Pol Goossen tvv hondenzorg vzw

 

Pol Goossen is bij het grote publiek best bekend door zijn rol als Frank Bomans in de TV één serie Thuis.
Maar iedereen die van dieren houdt weet ook dat Pol een enorme dierenvriend is en zich daadwerkelijk ook inzet voor dieren die hulp nodig hebben.

Voor de bouw van een extra kennelblok in de shelter hadden we veel centjes nodig, We doen wat in onze mogelijkheid  ligt maar onze middelen reikten helaas niet ver genoeg.. Pol Goossen stelde voor om een benefietvoorstelling te organiseren om de bouw te kunnen realiseren en 40 honden een veilig onderkomen te bieden.
Het werd een fantastische avond! Pol vertelde verhalen uit zijn boek ‘dierbaar’ verhalen  die je soms bij de keel grepen. Hij bracht die zo gepassioneerd en vol overgave dat hij menig toeschouwer ontroerde. Zijn hond Wap lag rustig naast hem op het podium en af en toe wierp die een vertederende blik in de zaal. Na de voorstelling kwam Pol mee naar de cafetaria en daar kon je zijn gesigneerd boek, waaruit hij verteld had, kopen.

pol5

Hartelijk dank aan alle dierenvrienden die aanwezig waren en onze oprechte dank aan Pol en Wap voor de enorme inzet
en de prachtige avond die ze iedereen bezorgd hebben!
pol7

een fotoimpressie

pol  pol2

pol3  pol4

pol6   pol8

en voor Wapje werd het tijd om in zijn mandje te kruipen ..

samen