Aankomsten 2011

18 februari 2011 : Macarena en Colina

mac2 mac4

Macarena en opvanghondje Colina zijn aangekomen op Schiphol. Daarna volgde nog een lange autorit naar België.

lijn

18 april : Gregorio

greg2 greg3

Hartelijk dank Carla om Gregorio´tje mee te vliegen naar België !

lijn

29 juni ; Tango

tang2 tang3

Tango zeurde en bromde, hij was het duidelijk beu in zijn bench en wilde liever bij al die mensen zijn .. Tango kwam bijna uit zijn bench gehuppeld, blij en zot doen en met zijn kop komen duwen.. Helemaal geen oude hond als je hem bezig ziet, maar vol van levensvreugde, rondspringend als een jong veulen

lijn

26 oktober : Jackson

jack5 jack2

jacks

Vandaag is het de grote dag voor Jackson! In de shelter pinkten ze een traantje weg als ze hun grote knuffelbeer   naar zijn eigen thuis zagen vertrekken.    Het is dan ook een mooie gebeurtenis als een oudere herder met artrose in de achterpoten ergens heel erg welkom is.  Ook op de luchthaven was iedereen van de partij om Jackson te verwelkomen, Brigitte, Marleen, Virgenie, Karin, Christel en Werner.