wat een happy end voor Fox en Ishtar!

Foxke is enkele weken geleden geadopteerd en heeft zijn draai al goed gevonden bij zijn nieuwe familie                         Vorige week zijn we allemaal samen met de honden een grote wandeling gaan maken. Het was heel fijn om te zien dat Fox al zo relaxed was en dat hij helemaal zijn vrolijke zelve was. Ingrid, zijn adoptiemama, had al gezegd dat ze er nog graag een hondje wilde bijnemen, er is immers plaats genoeg en  liefde is er zeker in overvloed!
Ze had al op de site gekeken en Ishtar sprak hen wel aan, die duts zat van pup af aan in de shelter, ze had nooit het geluk gehad om in een huis te wonen. Toen ze de geschiedenis van Ishtar en Fox hoorde, was de beslissing snel gemaakt.. Ishtar en Fox hebben 2 jaar een kennel gedeeld en het klikte supergoed tussen die 2. Fox zorgde er goed voor zijn vriendinneke  en kwam tussen als een ander reutje iets te opdringerig werd naar haar.

foxie  foxie2

Toen Foxke klaarzat in zijn travelbench om te vertrekken is Ishtar bij hem in de buurt gebleven tot ze hem                         in de auto laadden.
foxie3

Twee jaar hebben ze lief en leed gedeeld, ze hadden steun aan mekaar om het shelterleven samen de kop te bieden    En nu zijn ze herenigd, hun mandjes staan naast elkaar in de woonkamer en ze kunnen samen genieten van een goed hondenleven!
foxie4  foxishtar