Tina

Tina behoorde toe aan een jager die haar vreselijk behandelde. Op een keer wilde hij haar staart couperen, zoals helaas bij zovele jachthondjes nog gebeurd.. Hij vond het niet nodig om de ingreep door een dierenarts, in een steriele ruimte en onder verdoving, te laten gebeuren, hij zou zelf de klus wel klaren… met als gevolg dat de staart veel te ver was afgeknipt en de wonde was bovendien gaan ontsteken. Zo moest hij haar niet meer hebben en hij bracht haar naar de shelter…ze was enorm angstig

in de shelter

tina1 tina2 tina3

in de opvang

tina4 tina5

Tina’tje woont in Nederland en wordt er vertroeteld door Liesbeth en Leo. Ze heeft er ook het gezelschap van een lief hondenvriendinnetje. Al vanaf dag 1 lagen ze samen in de mand, ze voelde dat ze thuis was..

tina6 tina7 tina8 tina9