Pim

Een dwergpinschertje kende een leven van verwaarlozing en mishandeling. Na overleg mocht hij weg. Ondanks zijn slechte verleden is het een lief ventje gebleven. Het is een gecastreerd reutje van 4 jaar en weegt amper 4,5 kg. Zijn verhaal

in de opvang :

pim3 pim2 pim1

Pimmeke vond een thuis bij Anne en Tom in Kasterlee. Hij krijgt er de ganse dag knuffels en hij heeft er het gezelschap van 4 kattenvriendjes. Achter zijn huis zijn weilanden en bossen om naar hartelust in te ravotten.

pim4

10 juni 2010 :

We kregen deze foto´s van een gelukkig Pimmeke, hij heeft 2 mandjes, eentje thuis en eentje staat in de winkel van zijn vrouwtje zodat hij altijd mee kan. Pimmeke heeft eigenlijk veel favoriete plekjes om te luieren… Zijn vrouwtje noemt hem “haar kleine held”..

Pimmeke met de giga-oren
pim5 pim6

op zijn vachtje
half-slapend in zijn zeteltje
pim7