Noortje

5 juni :

Vanmorgen zagen we dat een politieagent de auto´s deed stoppen omdat er een klein zwart poesje steeds weer de straat overliep. We hebben het al snel kunnen vangen en hebben het binnengepakt en in een grote bench gezet, omdat onze honden niet zo goed met katten opschieten. Geen ideale oplossing, maar ze is van de straat.

Ze was uitgehongerd en we hebben haar door de dierenarts laten onderzoeken.

Het is een katinnetje van ongeveer 3 jaar en we noemen haar Noortje.

Noortje wordt zaterdag gesteriliseerd en kan tijdelijk in opvang blijven tot ze hersteld is

Indien zich geen baasje aandient, wordt ze in dezelfde buurt waar ze is gevonden, bij de zwerfkatten weer uitgezet. Omdat ze zo lief is gaan we ons best doen om dit te voorkomen en een echte thuis voor haar te vinden.

noor4 noor3

noor1   noor2

25 juni :

Noortje woont nu bij lieve mensen in Wijnegem.

Ze ging er direkt op verkenning en ze zag haar nieuwe thuis helemaal zitten !