Nika

Nika werd achtergelaten bij het vuilnis aan 1 van de afvalcontainers buiten de stad. Aan haar tepeltjes te zien had ze net een nestje gehad maar van haar pupjes vond men geen enkel spoor…
Nika is 7 jaar en gehandicapt, ze mist een stuk van haar linker voorpootje. Het is een ouder letsel want ze heeft geen wonde meer. Nika is een hondje van amper 6 kg en zo een klein hondje met handicap kan niet in een kennel gezet worden, Nika kon mee naar een opvanggezin in België komen en ze wist al snel een plaatsje in de opvangpapa zijn hart te veroveren. Zo hard zelfs dat hij Nika nooit meer kwijt wil!

in de shelter

nika2 nika1

in de opvang.. en thuis

nika5 nika4 nika3

Nika is een hondje dat heel blij en vrolijk is. Ze heeft geen last van haar handicap en als je op haar ruggetje krabbelt dan begint ze helemaal gek te doen. Het andere hondje is haar speelkameraadje en ze komt goed overeen met de poezen en ze slaapt graag in het kleine rieten poezenmandje..