Moni

Moni is een mini bodeguero meisje dat rondzwierf aan de shelter op zoek naar eten. Het heeft 2 jaar!! geduurd voordat Moni kon gepakt worden. Ze was oud en moe en misschien voelde ze wel dat ze verzorging nodig had. Moni zou niet kunnen overleven in de shelter, ze is te klein en bovendien heeft ze epilepsie. Ze heeft rust nodig en aandacht en iemand die goed voor haar zorgt..

in de shelter

moni2 moni1

Brigitte, haar fostermama, werd verliefd op mini Moni en wilde haar een echte thuis geven.
Vanaf de eerste dag voelde Moni zich gelukkig en relaxed in haar nieuwe thuis, alsof het nooit anders geweest was. Ze werd direkt aanvaard door de andere hondenvriendjes Sputje, Pixel, Pirre en Suelta. En Moni is gek op de speelgoedjes die piepen. Ze is echt aan haar tweede jeugd begonnen!

moni5 moni4 moni3