Goya

Goya, geboren maart 2009, teefje  galgokruising, 60 cm schofhoogte

 

Goya werd in mei 2009 als ‘nestoverschot’ afgegeven in de shelter, ze was een lieve schattige pup van nog geen 2 maanden oud. Na al die jaren van opsluiting is het nog steeds een hele lieve hond. Met de andere honden schiet ze heel goed op, zowel met reutjes als teefjes, het zijn allemaal haar vriendjes. Goya kent alleen een leven in de shelter maar ze verdient zoveel beter.

In het voorjaar van 2010 wilden we Goya in opvang nemen maar dat kon toen niet doorgaan omdat ze voor het eerst loops stond en dus niet gesteriliseerd kon worden. Terra kon toen in haar plaats reizen en heeft een goed leven in België. (zie geluksvogels)We dachten dat Goya ook nog veel kans op adoptie had in Spanje omdat het een lieve en mooie jonge hond was maar helaas woont ze nog steeds in de shelter.