Draco

Draco, reutje, geboren augustus 2011, kruising mediumsize

Draco had een familie maar hij leidde toch een liefdeloos bestaan. Zijn familie had vele zorgen en ze zijn uiteindelijk vertrokken uit het huurhuis zonder zich ook maar te bekommeren om wat er verder met Draco zou gebeuren… Hij werd er gewoon achtergelaten in de tuin..

Een buur ging de hond eten geven en al gauw was het huisje terug bewoond maar de huidige huurders willen Draco er weg, zo snel mogelijk….de buurman heeft hem nog een tijdje binnen gepakt maar ook hij kan niet voor hem blijven zorgen… zucht…naar de shelter dan maar met dit kleine kereltje….

Draco kan met andere honden samenleven, maar hij verdraagt het niet als reutjes hem domineren, dan laat hij zich niet doen . Draco is een lieve hond die tijd nodig heeft om weer op zijn plooi te komen.

draco1draco2draco3draco4