Balu

Balu, reutje, geboren juni 2006 kruising waterhond

Balu had enkele kippen gepakt op het erf en daarmee was zijn lot beslecht, zijn eigenaar wilde hem doodschieten. Een neefje redde zijn leven en bracht hem naar de shelter. Balu zit er al vandat hij 1 jaar is, veroordeeld tot levenslange opsluiting?

Balu is een goede hond, hij zit sinds zijn aankomst in de shelter nog steeds samen met dezelfde kennelgenoten. Hij verdient een normaal en gelukkig hondenleven bij een baasje die zijn genegenheid waardeert.

balu1balu2

Voor de hitte in de zomermaanden hebben ze zijn vacht kortgeschoren:

balu3

Onlangs (17/7) werd Balu buiten, voor de dierenartsenpraktijk, gebeten door een hond die daar losliep. Ook in de shelter kennen ze hem als een onderdanige hond die conflicten uit de weg gaat.

balu4balu5